HOHO

HÄÄÄÄJSAN!! har varit en ganska så br dag . hadde matteprov, och det kändes för jävla bra att lämmna in det.:)
och på gympan sku vi springa runt banan, men jag och Diana fick gå för vi var sjuka.  och när vi kom i slutet av banan så sa Diana: men om du låtsas rammla här så alla ser dig så kommer dom tro att du har jätte ont. så slipper  du va med på gympan! och jag trodde hon menade allvar så jag gjorde som hon sa. och så var det mycke halare en va jag trodde. så jag halkade ganska hårt ikull och skrapade upp hela sidan av benet xP  HAHAHAHA!!
Har legat å sovit 3 timmar nu. ;) så när pängarna på bordet e slut så e de bara att gå å lägga sig igen :)

HELGEN!!

Har varit en ganska så nice helg endå,
Fredag: skola, hem och sen for jag till borgen 7. hade riktigt kul med helena o. vicki! sen hem 1 och sova.
Lördag: Inte så mycket på dagen, men på kvällen for jag på kallas till tirri och patricia.♥ och fick 3 rätters middag, riktigt gott, och sen en fortsatt trevlig kväll, och sen sovd emma och jag i deras gest stuga :)
Söndag: vaknade halv 9, for hem och sen kyrkan, sen 3 timmars lektion, och vi fick världens snyggaste bibel. den är turkos ;) och sen när jag kom hem for jag till raffe o. yvonne, och sen till Harry och ulla ♥ och nu har vi ätit 3 rätters igen, och kollat på Gustavsson tre trappor upp :) nu beck och sen sova.
GODNATT! :)  ♥♥♥♥
tycker om den här bilden :)

ida

var  till staden idag  och fixa tandställningen, och fy fan vilken jävla tandvärk jag har nu iaf.. kan int äta nått.. de måst fan ta å bli bättre till lördag iaf...   BTW är på lite bättre humör idag efter gårdagens drama :P

arg arg arg... :@

Blir så förbannat trött på att folk skriver att nån har svikit en och att den är en idiot jag litade på dig, och så vidare.. de är så jävla onödigt att lägga in ett inlägg med kränkande ord, dikter, texter, videos,musik och allt! man kan fan hålla det för sig själv eller prata diret med den personen eller en kompis förälder eller vuxen... facebook är inte till för en massa skit snack.. kränkningar, sorger och problem... ingen vill veta att nån e en idiot eller ett cp.. och jag riktar inte detta till en person på facebook utan flera av mina vänner. och jag är faktiskt inte ensam om att tycka detta.. det är så jävla onödigt. fasst man kanske har svårt hemma eller bråkat med någon så ska det inte behöva gå ut över andra.

(:

Fy tusan vad skönt med höst lov!! äntligen kommer man hinna vila och ha kul!   TREVLIGT HÖST LOV ALLIHOPA!!!! <33333

.....

vaknade klockan 11 idag och fy fan va skönt d var å sova! idag kommer emma till mig och då vet jag vell inte vad vi ska hitta på. pappa å johan är och jagar, så jag e ensam hemma nu. och jusst ja om 2 veckor kom första snön förra året!! hoppas det kommer samma vecka i år också! ;)

ojoj!!

EHM.... hur jäkla länge sen var det riktigt som jag skrev nu :p men det har hänt en sak som fick mig på helt adra tankar. (ledsna tankar)  så bara för det tänkte jag lägga upp en "liten" bildbomb. sånt som jag har tagit under juni, juli, augusti & september. Ha de bra :)
Saknar dig så otroligt mycket!!
<3<3<3

RSS 2.0