Film 03.30

Sitter och kollar på Saw 2 med Pontus, amanda och johan som somnade. ^^ har kollat på 1:an redan. Dom är faktiskt ganska läskiga. Har hjärtat uppe i halsgropen känns de som :P

Heeeeeej

Sitter på skorven påväg till Germundö. Ska kolla på när dom skidar slalom men jag håller mej no till pulka ;) Puss!!!

ajaj

Tjena! var på hälsokontroll idag. och det visade sig vara som jag trodde, mina tonsiller är helt svullna. så imorgon måste jag till hälsovårdaren å ta ett hals prov och se va det visar, för om jag sku bli förkyld nu så sku det täppa till helt och då e de jätte farligt. men det var inte bara dåliga saker 2 bra saker å, jag har växt 2 cm och gått ner 15 kg på 4 månder! det känns ju helt underbart! fick dessutom godkänt på enegelska och fysik provet! på torsdag blir de å åka till tandläkarn och se om jag får bli av me tandställningen nån gång, sen måst jag köp en ny telefon. och på fredag är det slalom som gäller hela dagen, eller ja jag åker no pulka, för dom där backarna ser lite för läskiga ut för mej som e så klumpig :3 men nu ska jag dricka kaffe och se på en film. <3 :)

Wopidoo

sitter i skolan och ska skriva en uppsatts om jehovas vittnen till religionen. men det skulle ju vara bra om man sku fatta någonting också ;) är förvånad att mitt humör fortfarande är på topp, eller ja det e ju fredag så de kanske e drf . 1 timme kvar (gymnastik) sen hem och hitta på någge kul så att tiden går snabbt. sen blir de å åka till borgen ikv. men nu ska jag leta upp dom andra! Puss ;)

Uppåt :)

Tjenue!! det är så himla skönt att kunna gå runt och vara glad, att inte behöver faka det där stora leénde på läpparna hela tiden. är så stolt över mej sj. inte ett enda underkänt prov hittills fick en 6:a i samhälla provet, och jag som va 100% säker på att det skulle bli underkänt. men NEJ! känns som att allt börjar gå lättare, ist för att sitta å fundera på att skolka varje dag så vill jag tillbaka till skolan ist för hem. men ett lov skulle no endå sitta ganska fint nu så att man hinner vara med vännera mera. men imorgon är det enteligen fredag! och det betyder att det är en lätt och rolig skoldag och sen borgen. :))

studie besök

Sitter i skolan 1 timme för tidigt och kollar på dom andra när dom har finska. Snart bär de av till stan på studie besök till vård, sos och hotell och resturang. Sen till museet :) blir no en tung dag.

Nice helg!

Hej! har inte hunnit skriva något på några dagar nu. men har haft en sjukt nice lördag/söndag med Helena, Emma, Diana och Pontus. lite seg i dag bara eftersom det inte blev så många timmar sömn. ^^ Nu sitter jag och kollar på film :)

RSS 2.0