så jävla bra!

http://www.youtube.com/watch?v=rWUmyXknwpc&feature=related

..

5 sanningar om dig själv.
  • Jag är rädd för åska
  • jag är rädd för döden
  • jag är tjock
  • jag är kort
  • jag älskar min storebor!

2 sommar bilder:)


tycker om den här bilden :)


helgen <3

Helgen har varit riktigt bra!
¨
FREDAG: Var till Seagram och åt på kvällen, och satt där ett bra tag, sen när vi sku åka hem med bil, så stannade vi vid bron och jahhh inga detaljer :p  sen hem å sova.
LÖRDAG: Ut på sjön vid 5 tiden, till stugan med 2 snipor och en snurrbåt ena snipa körde jag och johan åkte och andra snipan körde ekon och albert åkte och pontus körde snurran :) och vid stugan så grillade vi kött och potatissallad, och vid 11-12 så tog vi snipa och sku åka till Seagram på dans, men en bit från stugan gick båten söder så vi fick ro tillbaka, och det tog ju ett bra tag, så fick vi ta andra snipan, och så kom vi till samma ställe så måsta vi vända och åka tillbaka och hämta nytt batteri och åka igen, så vi var vell vid segram mellan ett till halv 2 på natten, och då var dansen slut, och så var det bara en halv timme kvar tills dom stängde, så vi gick runt lite i degerby, och sen tog vi snipa tillbaka till stugan, och var vell framme runt 4-5 kanske, och så gick vi å la oss.
SÖNDAG: vaknade 10, och då gick johan pontus å jag ut å la oss å sova på altanen istället för det var för varmt inne, och vaknade runt tolv halv ett, steg upp och tog snurran och åkte till amalias på strand patry, kom tillbaka vid 3, packade ihop och städade stugan, och tog snurran och söndriga snipan på släp hem, och halvvägs så sa jag åt ekon att det skulle vara kul att hoppa i sjön när båten kör, och så sa han *INGA PALLAR DU*! Och jag *PALLAR INGA JAG*!?  HOPP HOPP PLUMS BLÖTT hihi det var kul men höll inte på komma mig upp i båten igen :P sen kom vi hem igen tyvärr :( skulle järna stannat en väcka till :( jaja, och idag har jag inte gort någå.... så nu godnatt :)

Idaaag

Hej! har inte sovit på hela natten, sommande vid 6 tiden. vaknade 11 och 2. och idag var det meningen att det sku komma en kompis hit, men hon var så duktig att hon missade färjan :P idag har jag vart och hälsat på kattungarna vid granne, (kan ladda upp lite ilder på dem) och sen int gjort nå mer.Hejdåååååå!


Skutträffen

Godmorgon, Igår var det skutträff i degerby, så var dit i några timmar, fanns en riktigt fin skuta som hette Alexandra, :) for hem klockan 12, och så sovd pontus här vi sommnade vell runt 5 kanske ^^ var och tog ett natt/morgon dopp. idag ska jag vell inte göra så mycket kanske simma om jag får nogon med mig. i helgen kanske jag och pontus ska sova i en stuga breved farmor, men med lite tur så blir det att åka lite snipa på dagen..

RSS 2.0