liten bildbomb

cp bild
:P

Allt o. inget!

Helgen var suverän!
Fredag: Emma var vid mig, och vi städade ur ett skåp, och hittade en massa saker, så gjord vi en massa annat!
Lördag: Först var emma vid mig hela dagen, och klockan 4 så for vi till henne på kräftskiva. och sen när vi kom hem till mig igen, så ringde vi Patricia som fortfarande var på kräftskivar, och frågade omvi fick åka till deras stuga å simma, så hon sa ja o. attvi sku få sätta igång bastun också om vi ville, så vi hadde spa kväll i bastun, och så simmade vi å grejjs, sen skulle vi sova i Tirris bauta lyx båt, så vi var där å spelade spel å åt chips å en massa annat, så det  var jätte mysigt. och jag har aldrig sovit så bra förut tror jag!
Söndag:  söndag morgon så hoppade vi direkt i plumset (sjön) och simmade. och sen så fick vi frukost där. och så var vi med joel  en stund. och sen klockan 4 for emma å jag till Cc å käkade glass. och sen tillbaka till Tirri å patricia och åt middag. ett  bra slut på helgen! :)

..

Hmmm jag skulle vilja ha en mörk lila fondvägg imitt rum "/ vet inte hur jag kom på den tanken :p
idag har jag inte gjort något förutom att gosat med kissungarna.  villn åka å simma, men får ingen med mig :( ! och imorgon ska jag till tandreglerare, och dra ut 4 tänder! :s och den 16:e får jag tandställig... och desutom måste jag åka motorcyckel till stan..

RSS 2.0